Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Owen best i Europa

Liverpool-manager Phil Thompson slutter seg til kravet om at Michael Owen bør få Gullballen. I kveld skal Liverpool-spissen senke Barcelona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Owen er én av 50 nominerte til Gullballen 2001, men Thompson mener det burde være rått parti, etter Owens 26 mål på 25 kamper for klubb- og landslag.- Michael har vært eksepsjonell de siste 12 månedene og jeg synes han fortjener prisen. Han nyter enorm respekt ute i Europa og over hele verden. Det er mye mer ved ham enn bare farta og det er mer i vente, for han lærer fortsatt.- Hodemålet hans mot Blackburn lørdag kom fordi han ønsket sterkere enn Henning Berg å nå ballen, mener Thompsson.Også lagkamerat Steven Gerrard mener Owen bør bli første engelskmann siden 1979 til å motta den høythengende gullballen.- Slik vi spiller er vi aldri bekymret for at lag skal komme å forsvare seg mot oss, fordi med Michael på laget har vi alltid en mulighet til å score, skryter Gerrard.I kveld er det Barcelona-forsvaret som skal slite med den lille, kjappe Liverpool-spissen på Anfield. Det er klart for første kamp i en meget sterk Champions League-gruppe: Liverpool, Barcelona, Roma og Galatasaray.- Du kan kalle det dødens gruppe fordi den er så jevn, men vi har ingenting å være redde for, sier manager Thompson.- Når trekningen var gjort var min første reaksjon: «Dette er praktfullt,» og interessen for denne kampen er så stor at vi har fått 80 000 billett-søknader.(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart