Owen er i England

I samtaler med Liverpool og Newcastle.

(Dagbladet.no): Den engelske Real Madrid-spissen Michael Owen var mandag i Newcastle for å diskutere en mulig låneavtale ut sesongen, rapporterer Sky Sports.

Før han reiste til den fotballgale byen i Nordøst-England, skal han ha vært i Liverpool for å diskutere mulighetene for en overgang til de regjerende Champions League-mestrene.

Owen har sagt at han helst vil til gamleklubben Liverpool, og at han kun vil lånes ut til Newcastle. Newcastle på sin side er desperate i jakten på en spiss, og forsøker å gi et så høyt bud at Liverpool ikke kan matche det.

Real Madrid skal allerede ha godtatt et bud på 185 millioner kroner fra Newcastle.

Liverpool-manager Rafa Benitez har ikke villet snakke så mye om Owen, og det har ikke vært ventet at Liverpool ville by mer enn de drøye 80 millionene de solgte ham for i fjor, skriver Sky Sports.

Men dersom det stemmer at han har vært i offisielle samtaler med Liverpool, er det grunn til å tro at det foreligger en enighet også mellom Anfield-klubben og Real. En spiller under kontrakt har i utgangspunktet ikke lov til å diskutere en overgang med andre klubber uten arbeidsgiverens godkjennelse.

Owen var ikke med i Real-troppen denne helga. Han har gjort det klart at han ønsker å spille fast for å kvalifisere seg for VM-spill med England i Tyskland neste sommer.

Owen er i England