Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Owen er i verdensklasse

Kevin Keegan har ikke mistet troen på England-spissen.

(Dagbladet.no): Et tupp fra Michael Owen sikret Newcastle ett poeng borte mot Birmingham i går kveld.

Den lille spissen ble vraket fra England-laget mot Sveits, i går scoret han mens landslagssjef Fabio Capello satt på tribunen.

- Han er fortsatt en spiller i verdensklasse. Jeg vet ikke hva England-manageren synes, men det er hva jeg synes, sier Keegan.

Folket har mistet troen?

Newcastle-sjefen er i trøbbel selv, poenget i går feide ikke akkurat vekk nedrykkstrusselen. Men etter kampslutt i går var han mest opptatt av å forsvare 28-åringen med 40 mål på 88 landskamper.

- Jeg tror endel folk i dette landet har mistet litt troen, men det er bare å se på statistikken hans. Til og med for Newcastle kan scoringstallene hans måles mot hvem som helst, sier Keegan.

Nettkjenningen i går var Owens tredje på seks kamper, og det i en kamprekke uten Newcastle-seier.

- Før dere kritiserer Michael for mye, så må dere få med dere fakta. Han er i form nå og er en sterk person. Alle trenger noen kamper for å komme tilbake på topp. Han er bare et menneske, sier Newcastle-sjefen.

KJAPPEST I FELTET: Michael Owen viste gamle takter da han stakk foten fram foran Birmingham-backer og utliknet til 1-1 i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters
KJAPPEST I FELTET: Michael Owen viste gamle takter da han stakk foten fram foran Birmingham-backer og utliknet til 1-1 i går kveld. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Sto løpet ut

King Kev er bare en manager, uten imponerende tall i sin andre periode i Newcastle. Siden han tok over er det blitt tre poeng av 24 mulige.

- Vi skapte nok sjanser i andre omgang til å vinne, men Maik Taylors leverte en stor redning før Michael scoret sitt mål. I første omgang var vi ikke gode nok, men vi sto løpet ut. Før har vi ikke gjort det, sier Keegan til Newcastles hjemmeside.

SE PÅ MÅLSTATISTIKKEN: Kevin Keegan synes folk har vært for utålmodige med Michael Owen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media