- Owen er spissen Solskjær ikke tror kan skyte

Men både Øyvind Alsaker og Roar Stokke er positive til Michael Owen i Manchester United.

PÅ VEI TIL UNITED: Her er Michael Owen i duell med Uniteds Rio Ferdinand i vinter. Owen kan bli sommerens overraskelse på Old Trafford. Foto: REUTERS/Phil Noble
PÅ VEI TIL UNITED: Her er Michael Owen i duell med Uniteds Rio Ferdinand i vinter. Owen kan bli sommerens overraskelse på Old Trafford. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det er overgangen som sjokkerer Fotball-England, dersom Michael Owen går gratis til Manchester United.

I formiddag melder Sky Sports at Owen er observert på treningsanlegget Carrington, foran en utvidet legeundersøkelse i dag. 29-åringen skal allerede i går ha fått sitt kne undersøkt av Uniteds medisinske apparat.

En luring- Jøss! er det første TV2-kommentator Øyvind Alsaker sier når han hører om England-spissens mulige overgang fra Newcastle til Old Trafford.

- Men han er en goalgetter, og Alex Ferguson er en luring.Alsaker har tidligere skrevet om Owens karrierenedtur på sin TV2-blogg. Der gjenga han også Ole Gunnar Solskjærs oppfatning av Owen.«Ole Gunnar Solskjær fortalte meg en gang at Owen har kommet langt kun på grunn av sin selvtillit. Han kan ikke en gang skyte, sa Solskjær», skriver Alsaker i bloggen.

Nå blir kanskje reservelagstrener Solskjær en av sjefene til den tidligere England-spissen.

- Solskjær sa det er selvtilliten som er den store styrken hans. Det med skyting var litt fleipete sagt av Solskjær, sier Alsaker til Dagbladet i formiddag.Mistet farten? Alsaker har tro på at Owen fortsatt har det i seg, egenskapene som har ført til 40 mål på 89 landskamper for England - på tross av mange skader og magert med mål de tre siste årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer