GREP SJANSEN: Michael Owen virket skarp da han fikk sjansen mot Leeds i går kveld, og scoret to ganger før pause. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
GREP SJANSEN: Michael Owen virket skarp da han fikk sjansen mot Leeds i går kveld, og scoret to ganger før pause. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Owen får ikke spille så mye som han fortjener

Ferguson har dårlig samvittighet.

Michael Owen viste med sine to scoringer tirsdag at han har beholdt målteften tross lite spilletid i Manchester United.

Owen storspilte for United i ligacupkampen mot Leeds og scoret to mål i 3-0-seieren. Det var hans første kamp fra start for sesongen. Den tidligere engelske landslagsspissen innrømmer at han gjerne skulle hatt mer spilletid, men forstår at konkurransen er hard. Da er det viktig å prestere når man får sjansen.

- Det er stort press. Du får ikke mange sjanser, og etter du har fått den, kan det ta et par måneder før du er tilbake på banen hvis du ikke spilte bra, sier Owen.

- Du må bevise overfor deg selv og alle andre at du fortsatt kan prestere, men nå kommer vi til et tidspunkt i sesongen med en tett kampliste og kampene fordeles på flere spillere, legger 31-åringen til.

Owen føler seg langt fra ferdig som fotballspiller på toppnivå.

- Jeg er 31 år gammel og har fortsatt noen år igjen, sier han.

Etter kampen fikk han også ros av manager Alex Ferguson.

- Owens effektivitet er utrolig, og 2-0-målet var fantastisk. Med Berbatov, Hernandez og Rooney i stallen får han ikke så mange kamper som han fortjener. Det er synd for ham, men han er flott å ha i bakhånd, sa Ferguson.

(NTB)