- Owen filmer for mye

John Carew slenger med leppa, og erter på seg både Liverpool og engelsk presse.

Før kveldens møte mellom Liverpool og Valencia på Anfield er Liverpool i poengnød, og nervene står i spenn i den fotballgale byen. John Carew kjenner sin besøkelsestid, og sier følgende til den største avisa på de britiske øyene:

- Owen er en spiller som har mye vilje, er rask og teknisk god, men er også for teatralsk med filmingen sin.

Michael Owen har etter litt motgang i begynnelsen av sesongen scoret seks mål på de seks siste kampene, og er en av Liverpool-fansens desiderte yndlinger. Men Carew stikker hodet lenger inn i vepsebolet:

- Han (Owen) er absolutt ikke den beste spissen i Europa. I Spania er det mange som er bedre enn ham, vår Pablo Aimar for eksempel, sier han til The Sun.

Ifølge avisa er Carew også bitter på Fulham etter at overgangen hans til britisk fotball gikk i vasken, og sier at det såret ham at Fulham ikke ville kjøpe ham fordi han angivelig var skadet. Og Carew er topp motivert før kveldens storkamp i gruppe B, selv om han var skuffet over Liverpool i det første oppgjøret.

- Jeg har veldig lyst til å score mot Liverpool, og jeg spiller godt mot engelske lag. Bare spør Arsenal og Leeds, sier han.

IKKE SÅ GOD: Og filmer for mye, sier John Carew til The Sun.