Owen flirer av Gerrard-invitasjon

Og får VM-plass med skade.

(Dagbladet.no): Liverpool-kaptein Steven Gerrard sukket like tungt som fansen da Michael Owen ble solgt fra Real Madrid til Newcastle i august.

Derfor ytret han nylig ønske om at Owen skal vende hjem til Anfield.

Invitasjonen blir ikke tatt alvorlig av den 26-årige landslagsspissen.

- Stevie har sagt de trenger en spiss, eller at de må score mer mål. Han er en god venn av meg, så jeg forventer at han sier «Michael Owen er en god spiller». Jeg ville sagt det samme om ham. Det er hyggelig at han tenker på meg, men det er andre som tar avgjørelsene, sier Owen til Newcastles hjemmeside.

Den tidligere The Kop-helten understreker at han er lykkelig i Newcastle, at han har elsket hvert eneste minutt i den svarthvite trøya.

For tida er Owen skadd, han pådro seg et brudd i foten 31. desember. Den raske angriperen håper å være tilbake på banen i begynnelsen av april.

For VM-sjansene hans det ikke så farlig når han kommer på banen. Det sier landslagssjef Sven-Göran Eriksson i et intervju med BBC.

Svennis åpner til og med for å ta med seg en halvskadd spiss til Tyskland.

- Michael Owen er Michael Owen og han er vår beste målscorer, så kanskje. Men det er selvfølgelig en fordel å ta med seg 23 skadefrie spillere, så forhåpentligvis blir det ikke aktuelt, sier Eriksson.

BARE EN HYGGELIG GEST: Owen tar ikke Gerrard på alvor.
SAMMEN FOR ENGLAND: Michael Owen vil bli i Newcastle, men får glede av kompis Steven Gerrards selskap på landslaget.