Owen hat-trick i skjebnekamp

Arsenal sikret seg i dag Champions League-spill neste sesong med 2-1 mot Leeds. Den siste plassen er det nettop Leeds og Liverpool som kjemper om, og Michael Owens hat-trick i dag sikret Liverpool et stort overtaket i mesterliga-duellen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kampen om hvilke lag som skal få lov til å representere England i Champions League neste sesong hardner til. Etter dagens serierunde er det bare en ledig plass igjen.

For lenge siden sikret Manchester United seg en plass, og i dag tok Arsenal den andre med seieren over Leeds.

Den siste plassen står mellom Leeds, Ipswich og Liverpool, og sistnevnte tok et langt steg mot tredjeplassen med hat-trick av Michael Owen mot Newcastle.

Liverpool er nå tre poeng foran Leeds på tabellen, når to kamper gjenstår. Ipswich spiller mot Manchester City på mandag, men de har en kamp mer spilt enn de to andre utfordrerne.

I den andre enden av tabellen, ble det klart at Coventry rykker ned etter 34 år i den øverste ligaen i England. Laget måtte vinne i dag for å slippe unna nedrykk, og åpnet kampen fremragende. Hadji scoret to mål før pause, men i andre omgang falt Gordon Strachans gutter fullstendig sammen. Til slutt tapte de 3-2 mot Aston Villa, og dermed venter 1. divisjon neste sesong.

Derby sikret plassen etter en utrolig 1-0-seier over Manchester United på Old Trafford. Mer usikkert er det for Middlesbrough, som spilte 1-1 mot allerede nedrykksklare Bradford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer