Owen i brasseklasse

WEMBLEY (Dagbladet): Du må ikke komme fra ei bakgate i Rio for å vise brasseklasse. Gårsdagens lekreste sørget Liverpools Michael Owen for. Han dro seg fri med en kirurgisk finte og ordnet 1- 0. Utover det var treningskampen et kaldt og svært ettermiddagsgjesp.

Owen om målet:

- Jeg har ikke noen imponerende scoringsrekke på landslaget, men personlig er jeg fornøyd, jeg scoret mot verdens beste. Synd vi ikke klarte å holde omgangen ut, sier Owen, som denne sesongen har vært ekstremt plaget av skader.

Store problemer

Men Keegan har tro på gutten. Med rette. Owen, som ble stjerne under VM i Frankrike da han laget et fabelaktig mål mot Argentina, er både rask, teknisk, driblegod og målfarlig. Godt å ha om 14 dager når EM starter.

Keegan om EM:

- Kampen ga mange pluss i boka, men det er fortsatt en del vi må jobbe med framover. Forvaret klarte seg meget bra, men framover hadde vi større problemer, sier Keegan, som også roser Owen.

- Han er en ung fyr som har vært plaget av skader denne sesongen, men i perioder var han god. Han trenger mer kamptrening, blant annet mister han ballen litt for lett, sier Keegan.

Den engelske landslagssjefen som også fikk svar på noen viktige EM-spørsmål.

Beckham på høyre

Beckham må spille på høyre midtbanekant hvis han skal på laget, og Uniteds Gary Neville er ikke per kasse, ei heller Tottenhams Sol Campbell.

Dennis Wiese og Paul Ince, derimot, begge spilte seg nok inn i Keegans EM-tropp, de to gamle var langt fra de eldste.

Brasil? Vel, Rivaldo & co. hadde lagt igjen sambaknottene på hotellet.