Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owen i kanonform

Fem mål på seks kamper.

Real Madrid har for alvor styrt inn på vinnersporet. I går vant laget 2-0 borte mot Malaga.

Hovedstadslaget er nå nummer to på tabellen. Etter en tung sesongstart har de hvitkledde omsider funnet tilbake til vinnerformen. Dermed har laget plassert seg på 2. plassen bak suverene Barcelona.

Luis Figo sendte Real i ledelsen etter 24 minutters spill fra straffemerket etter at Zinedine Zidane ble taklet i feltet av Gerardo. Michael Owen nettet som vanlig for «de kongelige» og punkterte kampen med sin 2-0 scoring elleve minutter før slutt.

Dette var Owens femte mål på seks kamper. Den tidligere Liverpool-stjernen dro av en mann før han satt ballen i nettmaskene fra drøyt ti meters distanse.

Sensasjonslaget Levante nekter å gi seg. Laget har samme poengsum som Real Madrid (19), men har svakere målforskjell. Søndag sendte nyopprykkerne Atletic Bilbao hjem med null poeng etter at forsvarsspilleren Jesule scoret kampens eneste mål.

I Valencia hersker det nå full krise. Spillerne sutrer og presset på Claudio Ranieri øker. Flere spekulerer nå i om den tidligere Chelsea-treneren får sparken etter 1-0 tapet for svake Getafe.

Laget har nå ni kamper på rad uten seier. 14.000 tilskuere fikk se at Michel sendte Ranieri et lag steg nærmere ledighetskøen.

(©NTB)

<B>KONGE I MADRID: Michael Owen scorte igjen da Real Madrid slo Malaga i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media