Owen imponert over Benitez

Michael Owen har bare fint å si om Liverpools nye manager Rafael Benitez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tidligere Valencia-manageren ankom Anfield i begynnelsen av EM-sluttspillet, men dro senere til Portugal for å snakke med Liverpools EM-spillere.

- Jeg, Steven Gerrard og Sammy Lee møtte vår nye sjef i Portugal, og ble imponert over det han sa. Han fortalte oss hvor han ønsker å føre klubben og hvilke spiller han vil signere. Så nå får vi se hva som skjer, sier Owen til klubbens nettside.

- Jeg vet ikke så mye om den nye manageren som person, men jeg har spilt mot laget hans og blitt imponert. Jeg er veldig fornøyd med avtalen, særlig hvis han klarer å skape like mye suksess som han klarte i Valencia, sier Owen.

Det knytter seg stor spenning til om Liverpool-spissen kommer til å forlenge kontrakten sin som går ut neste sommer. 24-åringen har foreløpig ikke bestemt seg for hvor han vil tilbringe fotballfremtiden, men hevder at han ikke har snakket med andre klubber enn Liverpool.

Ifølge tabloidavisen News of the World skal Owen allerede ha takket ja til en ny toårskontrakt med Merseyside-klubben. Owen skal også ha uttalt at det vil være en katastrofe for klubben dersom Steven Gerrard forsvinner til Chelsea. (.NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.