Owen klar for England

Liverpool- Derby 2- 0. Liverpool-manager Gerard Houllier garanterer at Michael Owen er frisk nok til å spille landskampene mot Skottland neste uke.

Owen pådro seg en skade mot Southampton for to uker siden. Den siste uka har han tryglet Houllier om å få spille mot Derby for å vise landslagssjef Kevin Keegan at han er klar for innsats for England.

Houllier tok bønnene til følge, Owen fikk spille 80 minutter. I tillegg la manageren inn en offisiell friskmelding for superspissen sin.

- Han så OK ut, mer enn OK faktisk. Han er frisk nok til å spille for landslaget, ellers hadde jeg ikke latt ham starte mot Derby, sier Houllier.

Skottland og England skal spille dobbel-kamp om en plass i neste års EM-sluttspill. Og Owen avslører at han har drømt om å spille mot Skottland siden England slo erkerivalen 2-0 på Wembley i EM i 1996.

- Jeg satt på tribunen, og det var magisk. Det var en fantastisk prestasjon, en fantastisk atmosfære og en fantastisk kamp. Alle husker Gazzas mål som var helt skremmende, mimrer Owen.

- Jeg ville elske å få spille mot Skottland på den samme arenaen.

Lagene møtes i Skottland førstkommende lørdag, og på Wembley onsdagen etter.