- Owen kommer på jobb med et smil om munnen

Ferguson liker det han har sett den første uka.

KOSER SEG: Michael Owen har hatt en trivelig første uke i Manchester United, forteller hans nye sjef Alex Ferguson. Her forlater Owen Bridgewater sykehus etter legesjekken forrige fredag. Foto: AFP/Scanpix
KOSER SEG: Michael Owen har hatt en trivelig første uke i Manchester United, forteller hans nye sjef Alex Ferguson. Her forlater Owen Bridgewater sykehus etter legesjekken forrige fredag. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ble hevet noen øyenbryn da Manchester United snappet opp Michael Owen gratis forrige uke.

Men all erfaring tilsier at manager Alex Ferguson vet hva han driver med. Og etter å ha sett Owen på trening denne uka, mener skotten at han har en real goalgetter på gang.- Det er ingen tvil om at han virkelig kan finne tilbake til scoringsformen hos oss. Men han har egentlig aldri mistet den, sier Ferguson ifølge Daily Mail.

Latterliggjort brosjyreOwen har slitt med stadige skadeavbrekk i tida i Newcastle, og da klubben rykket ned, virket han nesten desperat i jakten på en ny klubb. Rådgiverne hans laget en salgsbrosjyre som har blitt mye latterliggjort. Og jobbsøknaden skrek jo etter å bli gjenstand for vitsing. Over 34 sider ble det fortalt at Owen var pen og at han ikke flyr helikopter til trening. Lenge var det bare Hull og Stoke som lot seg overbevise nok til å komme med tilbud, mens Everton viste en viss interesse. Før Alex Ferguson ringte direkte til Owen og inviterte ham på frokost.

- Han koser segOg Ferguson ser forbi problemene Owen har hatt, og mener spissen som slo gjennom i Liverpool som tenåring fortsatt har det en toppklubb som Manchester United trenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer