Owen-nei til Lazio

Lazio skal være villig til å hente Michael Owen til Italia. Men Liverpool-spissen sier nei takk. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Lazio satte en tykk strek under Owens navn allerede etter VM 1998. Men så langt har det blitt med interessen. I går meldte italienske medier at Owen hadde uttalt at han gjerne ønsket seg til Roma-klubben, men dette avvises nå av den kjappe Liverpool-angriperen.

- Vi har snakket med Michael og kan bekrefte at disse uttalelsene bare er oppspinn, sier en av Owens rådgivere.

Lazio-president Segio Cragnotti skal være mer enn villig til å bla opp de nødvendige pundsedlene for å sikre seg sin favorittspiller.

Owen er for øyeblikket i Albania og forbereder seg til dagens VM-kvalifiseringskamp.

Ferguson dropper Goram

Manchester United-boss Alex Ferguson hentet skotten Andy Goram som back-up for Uniteds keepere. Men Goram er ikke påmeldt til Champions League. Førstevalget Barthez ble raskere frisk enn ventet og dessuten er Raimond van der Gouw tilbake i full trening. Deadline for påmeldig til Champions League-kvartfinalen er gått ut, men Ferguson kan likevel få dispensasjon. - Goram er ikke registrert. Det er ingen grunn til å spekulere i hva som skjer hvis de prøver å melde ham på nå, sier en talsmann for UEFA. Det er ventet at Barthez står i mål mot Liverpool på lørdag.

Greening får dra fra United

Jonathon Greening sier han må bort fra Manchester United for å utvikle seg videre. U21-spilleren, som scoret Englands vinnermålet mot Albania i går, føler han må spille toppfotball regelmessig. - Jeg er god nok til å spille i alle andre Premier League-lag, sier Greening. Og Alex Ferguson er ikke uvillig til å slippe unggutten. - Han har sagt at hvis den rette klubben melder seg, får jeg gå, sier Greening.

Chelsea får ikke Ferguson

Chelsea har fått beskjed om å ligge unna Tore André Flos klubbkamerat Barry Ferguson. - Barry Ferguson er knyttet til klubben. Han er ikke til salgs, sier Rangers' styreformann David Murray. Giovanni van Bronckhorst kan derimot havne på salgslista. Hans kontrakt med Rangers går ut til sommeren. - Hvis Giovanni van Bronckhorst nekter å signere en ny kontrakt, må han selges. Vi kjenner til interesse fra en del klubber, men Chelsea er ikke en av dem, sier Murray.

Historisk Cottee

Fotballspilleren Tony Cottee synger på siste verset, men i går ble han historisk. Som førstemann maktet han å spille i samtlige fire engelske proffdivisjoner samme sesong. Cottee, med sju landskamper for England, startet sesongen i Leicester (Premier League). Så gikk ferden til Norwich (1. divisjon). Neste stopp het Barnet (3. divisjon) før han tirsdag var i aksjon for Milwall (2. divisjon).