- Owen-nei til Liverpool

Varslet styret om at han vil bort.

(Dagbladet.no): Michael Owen er et steg nærmere Real Madrid i dag.

Ifølge den velinformerte lokalavisa Daily Post er de rødkledde villige til å slippe 24-åringen som har spilt for klubben siden 1991.

Owen skal ha gitt beskjed til styret om at han vil vekk fra Anfield, og ledelsen svarte med å sette ham på benken i seieren i kvalikkampen mot Grazer.

Slik er Owen like attraktiv når Real Madrid legger penger på bordet. Han kan dermed fortsatt spille Champions League for en ny klubb.

Den spanske stjerneklubben skal være villige til å betale omlag 130 mill. kroner for England-spissen - som er bosmanspiller og kan forsvinne gratis om bare ti måneder.

I tillegg kan Liverpool få Fernando Morientes (utleid til Monaco i fjor) eller Samuel Eto'o (delvis eid av Real) i bytte.

Foreløpig er det tyst i Liverpool om et salg av Owen.

- Jeg vil ikke svare på spørsmål om Real Madrid har henvendt seg til oss med en offisiel forespørsel, sier Liverpools ferske manager Rafael Benitez.

Men ifølge liverpoolavisa har Owen-pappa Terry og agent Tony Stephens vært i forhandlinger med Real om en personlig avtale, etter at spanjolene meldte sin interesse forrige uke.

Owen har spilt 297 kamper for Liverpool og scoret 158 mål. I går hevdet fortsatt Liverpool at spissen satt på benken fordi klubben har to spisser som er bedre akkurat nå: Djibril Ciise og Milan Baros.

- Jeg spiller alltid med mine beste spillere. Jeg bestemte meg for denne elleveren, og Owen var ikke inne i den, sier Benitez.

Da er det vel bare å selge?

PÅ BENKEN I GÅR:</B> Liverpool benket Michael Owen - som skal ha varslet at han går for en overgang bort fra klubben.