Owen og ut

Englands midlertidige manager Howard Wilkinson har vraket Michael Owen til landskampen mot Finland i morgen. Teddy Sheringham og Emile Heskey er nye spillere i startoppstillingen.

Teddy Sheringham ble tatt ut på landslaget mandag morgen og går rett inn på laget. Wilkinson velger å spille med tre spisser på topp. Emile Heskey, Andy Cole og Teddy Sheringham skal score målene når England møter Finland i morgen.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Det er stort for meg å være tilbake på det høyeste nivået. Jeg spiller på det høyeste nivået for klubben min - dette er også det høyeste nivået. Jeg er stolt, og og tror jeg fortsatt kan prestere på dette nivået.

Sheringham mener det er en fordel at han har United-lagkameratene Andy Cole og Paul Scholes rundt seg på laget.

- Det er helt klart bedre å ha spillere rundt seg som man er vant til å spille med. Du vet når og hvor de slår fra seg ballen, det er viktig, sier Sheringham til Sky Sports.

Phil Neville kommer inn som erstatter for Gary Neville som er skadd og ikke trente med landslaget i dag.

England: David Seaman - Phil Neville, Martin Keown, Gareth Southgate, Gareth Barry - Dennis Wise, Paul Scholes, Ray Parlour - Andy Cole, Teddy Sheringham, Emile Heskey.