Owen scoret igjen for Man. United

- Typisk Michael-mål, sier sir Alex.

GOD START: Michael Owen har vist prov på at det fortsatt bor en målscorer i 29-åringen under Manchester Uniteds Asia-turné.Foto: SCANPIX/AP Photo/Ching Kien Huo
GOD START: Michael Owen har vist prov på at det fortsatt bor en målscorer i 29-åringen under Manchester Uniteds Asia-turné.Foto: SCANPIX/AP Photo/Ching Kien Huo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Malaysia XI - Manchester United 0-2.

Samme sted, samme motstand, samme utfall: Michael Owen fulgte opp den uoffisielle debuten for Manchester United på lørdag med en ny fulltreffer mot et lag av utvalgte spillere fra Malaysia i ettermiddag.

Sir Alex Ferguson hadde skiftet ut hele førsteelleveren fra forrige kamp, noe som innebar at Owen og unggutten Federico Macheda erstattet Wayne Rooney og Dimitar Berbatov som spisspar.

Det var et samarbeid som bar frukter allerede etter 11 minutter da Macheda viste prov på et kaldt hode og gode avslutterferdigheter da han brukte en berøring på å få Darren Fletchers innlegg under kontroll før han enkelt bredsidet inn ledelse til langveisfarende Premier League-stjerner.

17-årige Macheda understreker at han har stort utbytte av å operere med Owen på topp.

- Jeg har masse å lære av ham. Han er en av de beste spissene i verden, og det er noe jeg kan lære fra ham hver eneste dag, sier Macheda til MUTV. - Typsik MichaelBare to minutter seinere var det Owens tur da han på klassisk Owen-vis timet innløpet i boksen perfekt etter at Malaysia XI halvklarerte et innlegg fra Zoran Tosic. Ingen fulgte 29-åringens løp, og Owen hadde få problemer med å omsette avslutningen i tellende resultat i målprotokollen.- Begge scoringene har vært typiske Michael-mål, der han reagerer raskt i boksen. Dessuten er jeg veldig fornøyd med at han bidrar godt i alle faser av spillet, sier sir Alex Ferguson til MUTV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer