SETTER PREMIESKAPET PÅ PLASS: Michael Owen svarte på Twitter-slakt med å vise «trollene» et bilde av premieskapet. Foto: ADRIAN DENNIS, AFP / NTB SCANPIX og MICHAEL OWEN / TWITTER (innfelt)
SETTER PREMIESKAPET PÅ PLASS: Michael Owen svarte på Twitter-slakt med å vise «trollene» et bilde av premieskapet. Foto: ADRIAN DENNIS, AFP / NTB SCANPIX og MICHAEL OWEN / TWITTER (innfelt)Vis mer

Owen svarer plageåndene med bilde av premieskapet

- Til trollene med kortidsminne der ute.


(Dagbladet): Michael Owen har vært skadet og knapt rukket å spille for Stoke etter overgangen i høst.

Han var heller ikke i troppen da Stoke tapte 3-0 borte mot Manchester City i går, men kommenterte kampen slik via Twitter-profilen sin:

- Tøff kamp i dag, og ikke mange lag får med seg noe borte mot Man City. Synd at vår rekke på ti kamper uten tap i Premier League tok slutt.

Svaret fra verdensveven var alt annet enn hyggelig, om vi skal tro Owen. Han fulgte opp med en ny melding kort tid etterpå.

- Nytt år, men ting endrer seg ikke. Rundt 100 svar på min siste tweet foreløpig, og hver eneste en er fornærmende. For en nydelig verden vi lever i, skrev 33-åringen ironisk.

Melding til trollene Denne meldingen ga tydeligvis bedre tilbakemeldinger, for Owen kommenterte at det er minoriteten som alltid ødelegger for alle de anstendige menneskene.

Men kan klarte ikke å dy seg, og måtte runde av med et siste budskap til minoriteten:

- Åh, bare for å friske opp minnet til trollene med kortidshukommelse der ute, skrev han og lenket til et bilde - av sin egen premiesamling. 

Ligaens beste som 18-åring Og den er ikke ubetydelig. I skapet til Owen står blant annet to toppscorertitler fra Premier League. Allerede som 18-åring ble han kåret til årets spiller i ligaen, og samme sommer ble han kåret til VMs beste unge spiller under Frankrike-VM i 1998.

I 2001 fikk han Ballon d'Or, som den gangen ble delt ut til beste spiller i Europa.

Owen var en tenåringssensasjon i Liverpool siste halvdel av 1990-tallet før han gikk til Real Madrid i 2004. Han kom tilbake til England og Newcastle i 2005, og var tre år i Manchester United før han skrev under for Stoke i september.

Han har vært mye plaget av skader, og karrieren har aldri nådd gamle høyder etter oppholdet i Real Madrid. Han har likevel spilt 89 kamper og scoret 40 mål for det engelske landslaget.