Owen til Newcastle

Hvis ikke Liverpool kjøper først.

(Dagbladet.no): Michael Owen scoret 158 mål på 297 Liverpool-kamper før han forlot de røde til fordel for Real Madrid. Men nå er Owen lei av å være deltidsspiller i den spanske hovedstaden, og i går kveld hadde han et oppklaringsmøte med Real-president Florentino Perez, skriver The Sun.

- Jeg fortalte ham at den ideelle situasjonen for meg var å starte sesongen i Real Madrids førsteellever. Hvis jeg ikke er i førsteelleveren, ønsker jeg å reise tilbake til Liverpool, forteller Owen.

Benitez\' asvgjørelse

Men selv om Owen ønsker seg tilbake til forrige sesongs mesterligavinnere, er det langt fra sikkert det er rom for ham i klubben. Manager Rafael Benitez har flust av klassespisser, og trenger strengt tatt forsterkninger i andre lagdeler framfor på topp.

I tillegg medfører Owen en ganske heftig lønnsutgift.

Og derfor har Owen allerede åpnet en annen dør tilbake til balløya.

Enig med Newcastle

For litt lenger nord i England sitter det en manager uten spisser som scorer. Graeme Souness\' Newcastle har slitt i sesongåpninga, og den gamle Liverpool-helten er smart nok til å vite at Owen, som tross alt scoret 16 mål for Real Madrid i fjor, kommer til å banke inn et tosifret antall mål i Premier League også.

Og Owen selv er mer enn klar.

- Hvis overgangen til Liverpool ikke kan gjøres i løpet av overgangsvinduet, har jeg blitt enig med Newcastle om at de leier meg i ett år, sier Owen til avisa. Og forklarer samtidig hvorfor:

- Jeg trenger å spille regelmessig for VM-sluttspillet neste sommer.

HJEM IGJEN: Michael Owen reiser til Newcastle om ikke Liverpool kjøper ham, og om ikke Real Madrid-presidenten lover ham spilletid.