Owen tilbake mot Leicester

Michael Owen ble båret av banen mot Derby søndag. Skaden er imidlertid ikke mer alvorlig enn at Liverpool-spissen er klar til helgas toppkamp mot Leicester på Anfield. Også Tottenhams Sol Campbell er på vei tilbake etter skade.

Owen kolliderte med Derbys Chris Riggott i Liverpools 4-0 seier på Pride Park. Resultatet var seks sting i panna og tur på sykehus. Hodeskaden var imidlertid ikke veldig alvorlig, og manager Gerhard Houllier tror toppscoreren er klar til kampen mot Leicester lørdag.

- Så lenge det er en hodeskade må vi være forsiktige, men jeg tror ikke det skal være noe problem, sier Liverpool-sjefen.

En annen stjerne på vei tilbake til førstelagsfotball er Tottenhams kaptein Sol Campbell. Midtstopperen pådro seg en skulderskade i Ligacupen mot Brentford for en måned siden, men er nå tilbake i trening igjen. I hans fravær har verken Tottenham eller det engelske landslaget klart å vinne en eneste kamp.

<B>STING I PANNA:</B> Owen kolliderte med Derbys Chris Riggott i Liverpools 4-0 seier på Pride Park. Resultatet var seks sting i panna og tur på sykehus.