Owen totalslakter Manchester United: - Spillerne blir dårligere

Michael Owen er svært bekymret på Manchester Uniteds vegne. Han mener spillerne blir dårligere, verdien deres synker, og at Ole Gunnar Solskjær sliter med å finne en løsning.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær, her fra kampen mot Newcastle, som endte med 0-1-tap. Foto: Shutterstock Editorial.
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær, her fra kampen mot Newcastle, som endte med 0-1-tap. Foto: Shutterstock Editorial. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har fått en tøff start på denne sesongen. Manchester United står med fattige ni poeng på åtte kamper, er på 12. plass i ligaen og har en hel haug av skader.

I neste kamp, etter landslagspausen, venter serieleder og seiersmaskin Liverpool. Michael Owen, tidligere Ballon d'Or-vinner, har spilt for både Liverpool og Manchester United, i tillegg til klubber som Real Madrid og Newcastle.

Han er svært bekymret for Manchester United. For hvordan de gjør det nå, og for hva som er i vente for de røde djevlene. Han mener at spillerne synker i verdi for hver gang de spiller.

- Jeg ser på den troppen og tenker: Spillerne blir dårligere. Verdien deres synker, og som lag blir de bare verre. Hvor kommer dette til å ende?

Det sier han i sin tirade mot Manchester United for Premier League Productions.

- Ramlet nesten av stolen

- De har ikke spillerne. De er enkelt og greit ikke gode nok. Hvis du ønsker å gjenoppbygge klubben og bringe den tilbake til det den var, er det tre, kanskje fire spillere som burde være Manchester United-spillere i framtida, mener Owen, som nå jobber som fotballekspert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer