ANGRER IKKE: Michael Owen kunne gått til Manchester United tidlig i karrieren, men påstår at han ikke angrer på at han valgte Liverpool. Foto: EPA/MAGI HAROUN/NTB scanpix
ANGRER IKKE: Michael Owen kunne gått til Manchester United tidlig i karrieren, men påstår at han ikke angrer på at han valgte Liverpool. Foto: EPA/MAGI HAROUN/NTB scanpixVis mer

Owen tror han ville fått en lengre karriere i United

- Hvis du vil ha et ærlig svar, så er det sannsynligvis ja.

(Dagbladet): Spissveteranen Michael Owen legger som kjent opp etter sesongen. I et nylig intervju sa Stoke-spilleren at han ikke har vært skadefri på 14 år.

33-åringen har fått begrenset med spilletid etter at han dro fra Liverpool i 2004. På spørsmål om han ville fått en lengre karriere om han hadde gått til Manchester United tidlig i karrieren, sier Owen dette:

- Hvis du vil ha et ærlig svar, så er det sannsynligvis ja. Jeg hadde muligheten til å gå til Manchester United da jeg var ung, men jeg valgte Liverpool. Ja, jeg kunne spilt lenger, og jeg hadde hatt noen flere medaljer i lomma, men hvem vet? Jeg ville ikke byttet tiden min i Liverpool - det var mine beste år, sier Owen til BBC-programmet Fotball Focus.

Kan bli manager 33-åringen har tidligere sagt hva han har lyst til å drive med i tida etter fotballen:

- Mediesiden av fotballen interesserer meg. For øyeblikket snakker jeg med flere tv-kanaler, og håper å sikre meg en kontrakt for neste sesong og tida etter det, skriver han på bloggen sin.

Men det er ikke utenkelig at han blir å finne på sidelinja i fremtiden.

- Jeg har ikke lukket døren til manageryrket, sier Owen til BBC, og utdyper:

- Jeg finner det vanskelig å si nei til folk. Hvis noen tilbyr deg en god jobb, ville jeg nok tenkt: «Jeg ville elsket å gjøre det», sier Owen.