Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owen usikker mot United

Michael Owen sier han er i tvil om han kan spille mot Manchester United lørdag på grunn av en ryggskade.

Owen måtte forlate banen før slutt i Englands kamp mot Tyrkia i går. Årsaken var ryggproblemer han fikk etter å ha kollidert den Tyrkias keeper Rüstü Recber.

- Jeg fikk et kne i ryggen i første omgang og ble stiv. Antakelig burde jeg gikk meg ved pause, men jeg fortsatte helt til jeg falt på ryggen i annenomgangen, og da var det umulig for meg å fortsette, sier Owen.

- Det er umulig å si om jeg kan komme meg så raskt at jeg spiller lørdagens kamp mot Manchester United. Det tar vanligvis et par dager å komme seg etter å ha fått ei knehøne i låret. Nå sitter den sammen skaden i ryggen, og det har jeg aldri opplevd før, så derfor er det tvilsomt om jeg spiller den viktige kampen mot United, sier Michael Owen.

(NTB-AFP)

KOLLIDERTE: Michael Owen i duell med Rüstü Recber. Owen fikk en ryggskade etter en kollisjon - muligens denne - med den tyrkiske keeperen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling