SISTE MÅL PÅ EN STUND: Michael Owen utliknet for Manchester United mot Aston Villa i ligacupfinalen sist søndag. Ikke lenge etterpå måtte han forlate banen med en strekkskade i låret. På mandag opereres han, og mister resten av sesongen. Foto: Carl de Souza, AFP/Scanpix
SISTE MÅL PÅ EN STUND: Michael Owen utliknet for Manchester United mot Aston Villa i ligacupfinalen sist søndag. Ikke lenge etterpå måtte han forlate banen med en strekkskade i låret. På mandag opereres han, og mister resten av sesongen. Foto: Carl de Souza, AFP/ScanpixVis mer

Owen ute resten av sesongen

Må opereres etter lårstrekk.

|||(Dagbladet): Michael Owen må opereres på grunn av en strekkskade i låret. Det opplyste Manchester United-manager Alex Ferguson i dag.

Owen måtte forlate banen med en strekkskade like før pause under ligacupfinalen mot Aston Villa på Wembley sist søndag.


- Det er et hardt tilbakeslag. Han er ute for resten av sesongen. Uheldigvis er det mer alvorlig enn vi trodde. Han vil bli operert mandag morgen. Det er et grusomt tilbakeslag for gutten, og det er kjedelige nyheter for oss også, sier Ferguson ifølge Sporting Life.


Owen har vært mye plaget med skader i karrieren, og det ble stilt spørsmålstegn ved om United ville få orden på helsa hans da de overraskende hentet ham sist sommer. Så langt har det gått bra.

- Han har ikke gått glipp av en trening hele sesongen. Jeg tror det tunge underlaget på Wembley bidro noe, men egentlig er det bare uflaks, sier Ferguson.

Dermed kan nok Owen også se langt etter drømmen om å spille seg inn i den engelske landslagstroppen før VM.