- Owen verd 622 mill.

Men Liverpool selger uansett ikke.

 • Liverpool vant, Riise fikk hvile

  Liverpool-manager Gerard Houllier prøver febrilsk å sette en stopper for ryktene om et salg av Michael Owen til Real Madrid for 25 mill. pund.

  - Spekulasjonene plager ham ikke. Jeg har ikke hørt noe fra Real Madrid, men de kan snu om på summene som er nevnt og de vil fortsatt ikke få ham, sier Houllier til The Sun.

  Det vil si at en prislapp på 622 mill. kroner ikke er nok for å prise England-spissen vekk fra Anfield.

  - Dette handler om tillit og pleie. Michael kjenner oss, elsker oss og jeg er overbevist om han vil bli, sier franskmannen.

  Problemet er Owens kontrakt. Om 18 måneder kan han gå gratis som bosmanspiller. Han har tidligere uttalt at han krever spill i Champions League for å forlenge.

  - Vi har ikke noen deadline for underskrivelse av ny kontrakt. Han gjør det når han vil. Michael holder sitt ord, sier Houllier som kunne glede seg over 3-1 på bortebane mot Fulham i går.

  Neste oppgave er Manchester United.

  - Det var en stor kamp for oss, og det er deilig å reise dit med en slik kamp bak oss. Vi får det snart til, vi har seks poeng mindre enn vi burde hatt. Men vi har hatt 20 skudd på målet nesten hver uke. Det viser at systemet vårt virker.

  (Dagbladet.no)

KLUBBEN ER TRYGG:</B> Michael Owen, her mot Fulhams Louis Saha, slippes ikke til Real Madrid fra Liverpool.