Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owen verdsatt til 720 millioner

Englands VM-stjerne Michael Owen er verdsatt til utrolige 720 millioner kroner. Det er summen Liverpool vil forsikre unggutten for, i tilfelle ulykke, sykdom eller skader innenfor kontraktstiden på seks år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreløpig har ingen forsikringsselskaper akseptert den skyhøye verditakseringen av Owens fotballtalent. 720 millioner er langt mer enn det Brasils superstjerne Ronaldo er priset til.

18-åringen Owen scoret ett av de flotteste målene under VM i Frankrike i Englands kamp mot Argentina, og er en av de mest etterspurte fotballspillerne i etterkant av turneringen.

I fjor undertegnet han en langtidskontrakt med Liverpool som gir ham 120.000 kroner i uka. I tillegg har han bonusordninger og personlige sponsorkontrakter av betydelig størrelse.

(NTB-AFP)

VERDT MILLIONER:<B> Også i Norge er 18-årige Michael Owen høyt verdsatt. Da Liverpool spilte mot Rosenborg på Ullevaal onsdag, var det Owen publikum først og fremst kom for å se.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!