Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owen: Vi vinner ligaen i år

Michael Owen spiller sin første kamp siden fotball-VM i kveld - på Ullevaal. Den 18-årige spissen forteller at han er i god form og at han og Liverpool skal vinne ligaen i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 18-årige vidunderspissen ble verdenskjent da han laget det sinnsykt flotte målet mot Argentina under VM. Perlen gjorde Owen til en meget ettertraktet spiller for mange toppklubber, men 18-åringen vil spille et sted - i

Liverpool.

Sinnsyk ukelønn

På Anfield Road vil han heller ikke lide: Ifølge Soccernet, kommer ukelønna hans til å øke fra 10 000 pund i uka til det dobbelte i nær framtid. Men det er ikke pengene som er viktigst for 18-åringen:

- Selv om den siste sesongen var bra for min del, var den ikke det for laget. Nå vil jeg gjøre mitt for at Liverpool skal vinne kamper - og titler. Jeg og mine lagkamerater tror det vil være mulig å gi Anfield
ligatittelen tilbake, forteller Owen.

Han er overrasket over oppmerksomheten han har fått etter supermålet mot Argentina, men understreker at han ikke vil bli benytte seg av de mange kommersielle tilbudene som flommer rundt ham om dagen.

- Jeg vil ikke dukke opp i reklamekampanjer overalt. Jeg ønsker i steden å konsentrere meg om det jeg blir betalt for, nemlig fotballen, forteller Liverpool-gutten til Soccernet.

Er du en av de heldige som har billett til kveldens kamp, får du etter alle solemerker få se Owen i aksjon på Ullevaal.

Foruten Rosenborg- og Liverpoolspillerne, får du også se snowboarderne Daniel Franck og Terje Håkonsen. De skal spille oppvisningsfotball i pausen, meldes det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!