Owen vil ikke bort fra Newcastle

Imponert over Big Sam.

(Dagbladet.no): Michael Owen har en avtale som gjør at han kan forlate Newcastle for bare 100 mill. kroner.

27-åringen akter ikke å benytte seg av klausulen.

I sin The Times-spalte sier England-spissen at han ønsker å bli på St. James\' Park, og endelig vise fansen hva han duger.

- Jeg tror på lyser tider i Newcastle, og det er derfor jeg er mer enn fornøyd med å bli her. Det har vært mye spekulasjoner om min framtid, men jeg kan forsikre Newcastle-fansen om at jeg ikke har startet dem, skriver Owen.

Han trekker fram klubbens nye manager, Sam Allardyce, når han forteller at mye er blitt forandret i den tradisjonsrike klubben.

- Det har virkelig åpnet øynene mine å se de nye tingene Sam Allardyce har tatt med seg. Vi har vært på treningsleir i Østerrike og det har vært alt fra sykkelturer kl. 07.30 til pilatestimer på ettermiddagen. Vi er blitt vist en helt annen side av oppkjøringen til sesongen.

Mest av alt gleder han seg over at han endelig er helt skadefri.

- Det føles stort å se fram mot en sesong frisk og rask, bank i bordet, etter alle skadeproblemene jeg har slitt med, skriver Owen som håper laget kan kjempe i toppen av tabellen.

SKADEFORFULGT I TO ÅR: Michael Owen har fått mer behandling av legene enn lek med ballen de to siste sesongene. Nå er han frisk og rask igjen. Foto: Scanpix/Ap
SKADEFORFULGT I TO ÅR: Michael Owen har fått mer behandling av legene enn lek med ballen de to siste sesongene. Nå er han frisk og rask igjen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Det er ikke så lenge siden vi var blant de fire beste lagene. Selv om jeg ikke kommer med spådommer, så synes jeg at vi bør kjempe om en plass i Europa.