Owenbaringen

CARDIFF (Dagbladet): Arsenal- Liverpool 1- 2. Hyll Bill Shankly, Bob Paisley, Kevin Keegan, The Beatles og elva Mersey, men først og fremst: knel for 21-åringen Michael Owen. Og drikk gravøl for et robbet Gunners.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter finaledramatikken kom Owen i dress inn til pressen, sammen med franskmanageren Gerard Houllier og kaptein Sami Hyypia. Houllier forklarte med et smil i munnvikene, men det var Owen vi ville ha alt av.

Han som slo igjennom internasjonalt mot Argentina under VM i 1998, og som i de tre siste kampene har laget seks mål, blant annet hat trick sist helg. En ung spillere som også har fått kjenne motgang og et langvarig skadeavbrekk.

- Størst av alt

Første spørsmål: - Hvordan rangerer du disse to målene mot andre store du har laget?

- Jeg har scoret i VM, men aldri vunnet noen medalje. Sist finale var jeg ikke med, så disse målene setter jeg høyest. Dette betyr så mye for denne store klubben. Men vi vant på grunn av en fantastisk laginnsats også, sier Michael Owen til Dagbladet da vi tar ham i hånda og gratulerer med målene etter kampen.

Tårene fra grasmatta er tørket, nå renner de på kinn fra Highbury.

Ventet til slutt

Arsenal så ut til å leke med Liverpool, og de burde ha ledet med fire mål. Patrick Vieira var en midtbane og et angrep alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer