Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owenpå igjen

Owen sikret Real-seier, mens både Liverpool og United spilte 0-0.

(Dagbladet.no): Englands Michael Owen har slitt etter overgangen fra Liverpool til Real Madrid i sommer. I dag var Owen én av få engelskmenn som hadde grunn til å juble:

England-spissen scoret nemlig matchvinneren for Real Madrid på en dag da verken Liverpool eller Manchester United klarte å score mål i Champions League.

Owens mål hjemme mot Dinamo Kiev var ikke bare kampens eneste, men også spissens første i Real-drakt.

Målet kom ti minutter før pause. Owen kastet seg fram på et innlegg fra Ronaldo og fikk dyttet ballen med nok kraft til at den gikk i mål.

Real Madrids stjernegalleri imponerte heller ikke i dag, men det viktigste var tre poeng. Og kampen vil uansett bli husket for at Owen åpnet sin målkonto i Spania.

I den andre kampen i gruppe B vant Leverkusen 3-1 mot Roma. Leverkusen står sammen med Real og Kiev med seks poeng etter tre kamper, mens romerne står poengløse.

Liverpool klarte ikke dagens oppgave: Tre poeng hjemme mot Deportivo La Coruna. Med 0-0 og poengdeling har John Arne Riise og co. et vanskelig utgangspunkt halvveis i gruppespillet.

Risees gamle klubb, Monaco, gjorde jobben hjemme mot Olympiakos. Laget fra fyrstedømmet scoret to tidlige mål, og klarte å dra det hele i land.

Manchester United har slitt i Premier League. I dag ble det uavgjort borte mot Sparta Praha. Resultatet gjør at United fortsatt har kontroll på gruppe D, men Lyon gikk forbi med dagens seier mot Fenerbahce.

- Dette var ikke noe dårlig resultat på bortebane, oppsummerer United-sjef sir Alex Ferguson.

Men skotten var likevel ikke fornøyd med alt guttene hans presterte på banen:

- Sparta spilte en god kamp og hadde én eller to sjanser som kom som følge av at vi mistet konsentrasjonen i forsvar. Det er jeg ikke fornøyd med.

Og:

- Det var en god lagprestasjon, men jeg er skuffet over at vi ikke scorer mål, sier Fergie.

Juventus fortsetter å gjøre jobben. Etter dagens 1-0-seier mot Bayern München er de det eneste laget i gruppespillet med full poengpott.

Og nok en gang viste Zlatan Ibrahimovic at han hører hjemme blant Europas største stjerner:

Svensken viste sin styrke da han serverte Pavel Nedved ballen som var verdt tre poeng.

Zlatans tidligere arbeidsgiver fra Amsterdam sto for kveldens største seier. Ajax ledet 3-0 etter en drøy halvtimes spill, noe som også ble resultatet hjemme mot Maccabi Tel Aviv. Det var nederlendernes første poeng.

Vi fulgte kveldens kamper:

GRUPPE A:

<B>SLITER:</B> Totti skjøt et frispark som ga Roma ledelsen, men det endte likevel med 3-1-tap mot Leverkusen. Foto: Scanpix
ENDELIG: Så glad blir man når man scorer sitt første mål for Real Madrid. Foto: Scanpix
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media