Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Owens super-volley

LONDON (Dagbladet): Frankrike- England 1- 1. Liverpool Michael Owen kom innpå som innbytter, og det var et klokt trekk av Kevin Keegan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Owen er i farlig form igjen, og han ordnet uavgjort for engelskmennene med et utsøkt volleymål, fire minutter før full tid mot verdensmester og EM-vinner Frankrike.

- Dette var ikke noe dårlig resultat for oss, det var mange i England som ikke forventet at vi skulle matche Frankrike, sier Englands målscorer Michael Owen.

Han spilte ikke fra start, men helten fra VM i 1998 viser en stigende form hos Liverpool.

- Jeg begynner å kjenne at formen blir bedre og bedre, og det er alltid godt å komme innpå og score, sier Owen.

Keegan hadde foretatt noen viktige forandringer siden skuffelsen fra sommerens EM. Blant annet var Andy Cole inne som spiss.

God Cole

- Det var en fantastisk laginnsats, og Cole viste at han holder landslagsklasse. Jeg mener det ikke er riktig å trekke fram noen andre spesielt, vi sto fram som en helhet, sier Trevor Francis, ekspertkommentator på Sky Sports.

Zidanes pasning

Et øyeblikk fransk magi i det 64. minutt:

Frank Leboeuf slo en 50-meters pasning. Arsenals nyinnkjøpte Sylvain Wiltord headet ned til Zinedine Zidane. Nummer 17 Petit, startet et langløp.

Det så sjølsagt ballmagikeren Zidane. Han ventet, før han kippet ballen videre i Petits løpsretning. Fra drøye 16 meter satte den franske hestehalemannen ballen inn i hjørnet.

Et par øyeblikk seinere, engelsk magi i det 86. minutt:

Keegans gode trekk, inn med Michael Owen. Den lille Liverpool-spilleren hadde vært på banen i snaue 10 minutter da David Beckham slo en utsøkt langpasning ut på venstre flanke, derfra et perfekt innlegg til Owen. Han møtte og vridde en volley inn rett foran nesa på Chelseas Leboeuf. Nydelig, og 1- 1.

- 1- 1 mot Frankrike hjelper på selvtilliten i laget, sier en glad Owen.

<B>REDINGSMANN: </B>Michael Owen kom inn som innbytter og scoret utlikningsmålet for England like før slutt.