Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Oxlade-Chamberlain beklager Twitter-tabbe

Trykket «like» på Wenger-hets.

TABBE: Alex Oxlade-Chamberlain (t.h.) havnet i helgen i trøbbel på sosiale medier. Foto: Dave Howarth, PA / AP / NTB scanpix
TABBE: Alex Oxlade-Chamberlain (t.h.) havnet i helgen i trøbbel på sosiale medier. Foto: Dave Howarth, PA / AP / NTB scanpix Vis mer

Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain måtte krype til korset og unnskylde sin reaksjon på sosiale medier mot manager Arsène Wenger etter 1-3-tapet for Chelsea.

Oxlade-Chamberlain hadde nemlig trykket på «like» på en tweet fra YouTube-kanalen Arsenal Fan TV, som handlet om at klubben må kvitte seg med Arsène Wenger. Han har sittet i managerstolen i over 20 år.

23 år gamle Oxlade-Chamberlain var rask med å slette sin reaksjon, men skaden var allerede skjedd. Lynraskt ble hans lille utbrudd på Twitter kopiert videre på de sosiale mediene.

En angrende synder brukte sin egen Twitter-konto på å beklage episoden.

- Jeg mente ikke å sette «like» på den meldingen. Jeg var ikke engang klar over at det var det jeg hadde gjort, skrev Alex Oxlade-Chamberlain.

Arsène Wenger ledet Arsenal til seriemesterskapene i 1998, 2002 og 2004, men siden har ikke klubben vunnet Premier League. Derfor har den franske managerens framtid i Arsenal vært heftig debattert blant fans og medier i flere år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling