Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alex Oxlade-Chamberlain mister hele 2018/2019-sesongen

Oxlade-Chamberlain mister hele neste sesong

Jürgen Klopp bekrefter at Liverpool må klare seg uten Alex Oxlade-Chamberlain hele kommende Premier League-sesong på grunn av en kneskade.

KNESKADET: Alex Oxlade-Chamberlain pådro seg en kneskade i Champions League-semifinalen. Nå viser det seg at den holder ham ute i lang tid. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF
KNESKADET: Alex Oxlade-Chamberlain pådro seg en kneskade i Champions League-semifinalen. Nå viser det seg at den holder ham ute i lang tid. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF Vis mer

Det sa Klopp i et intervju med Liverpools nettsted onsdag.

- Det føles ut som at nå er et passende tidspunkt å si at «Ox» skal bruke kommende sesong på rehabilitering, sa Klopp.

Tyskeren la til at spilletid på tampen av sesongen må ses på som en «bonus».

24-åringen pådro seg en båndskade i kneet i mesterligamøtet med Roma forrige sesong. Engelskmannen mistet både mesterligafinalen og fotball-VM.

Oxlade-Chamberlain har ikke fått noen tilbakeslag etter operasjonen han gjennomgikk. Alt har gått som planlagt, sa Klopp.

- Vi har visst dette mer eller mindre fra dagen han skadet seg, og etter operasjonen var vi sikre på det.

Grunnen til at klubben har ventet med å gi en oppdatering på tidsrammen for skaden var at de ville vente til forrige sesong var lagt bak dem.