Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Øyeblikket som rører USA: «Et eksempel for tusener av mennesker»

Plutselig dukket det opp brev.

FIKK BREV: Devin Gardner gjorde denne gesten i en kamp nylig. Og ble hyllet med brev fra Universitetet i delstaten Ohio etterpå. - Jeg ba for ham, sier Gardner. Foto: Devin Gardner / Instagram
FIKK BREV: Devin Gardner gjorde denne gesten i en kamp nylig. Og ble hyllet med brev fra Universitetet i delstaten Ohio etterpå. - Jeg ba for ham, sier Gardner. Foto: Devin Gardner / Instagram Vis mer

(Dagbladet): Den amerikanske fotballspilleren Devin Gardner (22) fikk seg en overraskelse i posten nylig, skriver ESPN.

Han fikk nemlig et offisielt takkebrev fra Universitetsledelsen i delstaten Ohio.

Bakgrunnen var en situasjon fra kampen mellom de amerikanske fotball-lagene Ohio State Buckeyes og Michigan Wolverines.


Ohio-quarterbacken J.T. Barrett skadet foten sin stygt skadd og et bilde av Gardner som oppsøker Barrett og gir noen trøstende ord har vekket oppsikt.

Bønn Barrett lå nede på gresset med brukket ankel og fikk behandling. Plutselig kom Gardner bort, satte seg ned på kne, og la høyrehånda mot ansiktet til motstanderen.

- Jeg sa at jeg skulle be for ham og jeg sa at alt ville gå bra, sa Gardner etter kampen.

Gesten beveget flere.

Inspirasjon Brevet som møtte Gardner kort tid etter kampen var signert Dave Claborn, direktør for utvikling for universitetet i delstaten Ohio.

HYLLES: Devin Gardner fra Michigan Wolverines. Foto: Leon Halip/Getty Images/AFP
HYLLES: Devin Gardner fra Michigan Wolverines. Foto: Leon Halip/Getty Images/AFP Vis mer

Gardner la selv ut innholdet på nettstedet Instagram og lyder som følger:

«Kjære Mr. Gardner. Jeg skriver enkelt og greit for å takke deg for inspirasjonen du og din klasse viste når J.T. Barrett var skadet. Ohio State - Michigan-kampen var viktig, men det blekner i forhold til den medmenneskeligheten du viste. Du er en ekstraordinær ung mann og din sportsånd og medmenneskelighet er et eksempel for tusener av unge (og eldre) mennesker. Etter min mening er det langt mer verdt enn all fotballstatistikk. Takk igjen for at du viser oss alle hvordan det skal gjøres. Hilsen Dave Claborn.»

Gardner uttaler følgende om reaksjonen:

«Jeg setter virkelig pris på brevet. Jeg ble rørt», skriver han.

SKADD: J.T. Barrett forlot banen med skadd ankel. Foto: NTB Scanpix
SKADD: J.T. Barrett forlot banen med skadd ankel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling