ETTERFORSKES:   David Moyes må forklare seg for politiet etter en episode på en vinbar der en 23-årig mann skal ha blitt slått. Foto: Nigel Roddis / REUTERS / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: David Moyes må forklare seg for politiet etter en episode på en vinbar der en 23-årig mann skal ha blitt slått. Foto: Nigel Roddis / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

Øyenvitne røper detaljer etter Moyes påståtte overfall

- Jeg ble lamslått.

(Dagbladet): Tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes (51) blir etterforsket for overfall på en vinbar i Clitheroe i Lancashire.

Engelske tabloider har i kveld gravd fram vitner fra kvelden i vinbaren.

Ukvemsord De røper at Moyes ble plaget med ukvemsord og stygge gester fra andre kunder.

- En gjeng slengte stygge meldinger etter Moyes. En kalte ham «shit», og fortalte at Moyes aldri hadde vunnet noe, sier et anonymt vitne til Daily Mail.

Moyes skal først ha hevet seg over drittslengingen, og satt rolig på plassen sin. Men etter hvert fikk den tidligere United-manager nok, og tok affære, skriver avisa.

- Det var helt vilt. Ingen kunne tro det som skjedde. Jeg ble lamslått, sier vitnet og beskriver skotten som en person som hadde fått nok.

Det har fortsatt ikke kommet fram nøyaktig hva som skjedde i tumultene, men Daily Mail skriver:

«Et bord ble nesten veltet og et glass knuste etter et basketak i nærheten av inngangen».

- Eksklusivt sted En stamgjest på stedet sier til Mirror at den aktuelle vinbaren ikke er et sted man forventer å havne i bråk.

- Det er et eksklusivt sted, og ikke den typen bar hvor folk går for å oppsøke eller finne noen slags trøbbel.

En talsmann for Emporium sier til The Telegraph at episoden fant sted utenfor selve baren:

- Det var en hendelse utenfor bygningen. Den påvirket imidlertid ikke noen av våre kunder eller ansatte, og har blitt tatt hånd om av politiet.