Øyeskade stopper ikke Holyfield

Vil gjennomføre kampen mot Brian Nielsen i København.

LOVER KAMP:Evander Holyfield (t.h.) lar ikke en øyeskade stoppe den planlagte kampen mot danske Brian Nielsen i København.Foto: SCANPIX/AP Photo/Thomas Sjørup/ POLFOTO
LOVER KAMP:Evander Holyfield (t.h.) lar ikke en øyeskade stoppe den planlagte kampen mot danske Brian Nielsen i København.Foto: SCANPIX/AP Photo/Thomas Sjørup/ POLFOTOVis mer

Evander Holyfield er innstilt på å komme til København for å møte Brian Nielsen, selv om han har pådratt seg øyeskade.

Den gamle amerikanske tungvektsmesteren måtte sy åtte sting over øyet, men det hindrer ham ikke fra å møte Brian Nielsen 5. mars.

- Jeg har det greit, men skal til legen onsdag, slik at han kan kikke nærmere på øyeskaden jeg har pådratt meg.

- Det er først etter at legen har sagt sitt om denne skaden at jeg vet hva som vil skje de kommende ukene, men jeg er veldig innstilt på å komme til København og møte Nielsen, sier Holyfield til Ekstra Bladet.

Lørdag pådro han seg skaden i tredje runde i en kamp mot Sherman Williams. Kampen endte uten avgjørelse, men selv om Holyfield måtte sy, er han ikke innstilt på å ta noen lang pause fra bokseringen.

- Jeg er en mann som holder det jeg lover. Derfor håper jeg virkelig det blir Danmark-tur på meg, slik at jeg kan få bokset den kampen jeg har lovet både det danske boksepublikummet og Brian Nielsen, sier Evander Holyfield.

(NTB)