Øyner proffkontrakt etter Bretagne-suksess

Bugge etter to tunge sesonger: - Nå er jeg tilbake, og det er fantastisk deilig.

LYSERE TIDER: Etter flere år med skader og motgang er den norske syklisten Vegard Robison Bugge tilbake i godsporet. Nå kjører han for proffkontrakt. (Foto: procycling.no/Torgeir Strandberg).
LYSERE TIDER: Etter flere år med skader og motgang er den norske syklisten Vegard Robison Bugge tilbake i godsporet. Nå kjører han for proffkontrakt. (Foto: procycling.no/Torgeir Strandberg). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rennes (procycling.no): - Da jeg var U23-rytter var jeg et av de mest lovende sykkeltalentene i Norge, og jeg var veldig nære med å signere både for Quick-Step og Liquigas. Så har jeg hatt litt utur de siste årene med sykdom og motgang. Men nå er jeg endelig tilbake på sporet, og det er en fantastisk deilig følelse, sier Vegard Robinson Bugge til procycling.no.

Han ligger på massasjebenken etter sjette etappe av Tour de Bretagne. Før siste etappe er han sjettemann sammenlagt, 26 sekunder bak Sebastien Delfosse fra Wallonie Brussel.

Etter fjerde etappe av første sesong i Team Sparebanken Sør etter fem år som Joker-syklist, klatret Bugge opp på pallen sammenlagt i det som omtales som et av de hardeste rittene på kontinentalnivå. Det blir lagt merke til, ifølge Bugge, som etter 2011-sesongen ble sendt til Belgia for å trene med verdens beste klassikerlag.

Les mer: Bugge på treningsleir med Quick-Step-stjerner 

- Jeg blir lagt merke til. Han som inviterte meg på treningsleir med Quick-Step er i Bretagne og følger med. Jeg har pratet en del med ham, og selv om ikke vi har diskutert noe konkret, så er det selvfølgelig mulig hvis jeg fortsetter å prestere på denne måten, sier Bugge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.