Øystein Braaten dundret videre til finalen med triks han lærte seg i går

90,33 poeng på sitt første hopp.

KVALIK: Øystein Braaten lærte seg en switch dobbelcork i går - og gikk rett til topps da han gjennomførte det med glans på sitt første hopp under dagens kvalifisering i Big Air. Foto: Hans Arne  Vedlog / Dagbladet
KVALIK: Øystein Braaten lærte seg en switch dobbelcork i går - og gikk rett til topps da han gjennomførte det med glans på sitt første hopp under dagens kvalifisering i Big Air. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Øystein Braaten lærte seg en switch dobbelcork i går - og gikk rett til topps da han gjennomførte det med glans på sitt første hopp under dagens kvalifisering i Big Air. Med 90.33 allerede i sitt første forsøk tok han seg med enkelhet videre til finalen.

- Det var helt rått, utbrøt Braaten til TV2 etter hoppet.

Felix Usterud ble stående med 85 poeng fra sitt første hopp, og Klaus Finne ble stående med 84,66. Det holdt til finale for begge to.

Birk Ruud gjennomførte en fantastisk venstre trippel cork på sitt andre hopp, men klarte dessverre ikke å lande helt på bena. Dermed var det hele over for 15-åringen.

- Jeg kom meg bakpå, skiene bøyde seg og det ble vanskelig å holde seg på bena, sa Ruud, som tok gull i ungdoms-OL nylig, til TV2.

Disse gikk videre:

Fabian Boesch (Sveits)
Øystein Braaten (Norge)
Henrik Harlaut (Sverige)
Gus Kenworthy (USA)
Bobby Brown (USA)
Kai Mahler (Sveits)
Felix Usterud (Norge)
Klaus Finne (Norge)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer