Du leser nå Dagbladet Pluss
GULLKANDIDAT: Etter to X-Games-gull på rappen, er Øystein Bråten en soleklar gullkandidat i Pyeongchang. Foto: NTB scanpix
GULLKANDIDAT: Etter to X-Games-gull på rappen, er Øystein Bråten en soleklar gullkandidat i Pyeongchang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Øystein Bråten

Øystein Bråten (22) drar til OL for å vinne

Øystein Bråten (22) er en av Norges aller fremste medaljekandidater i Pyeongchang. Selv stiller han alltid i konkurranser med ambisjon om å vinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før vinteren 2017 var Øystein Bråten et relativt uskrevet blad for mange.

Så kom han og ble vinterens store freeskier med to X-Games-gull - ett i Aspen, og ett på hjemmebane i Hafjell. Det har ingen gjort før ham. Plutselig er han en selvskreven medaljekandidat i OL i Pyeongchang.

- Det var veldig, veldig moro. Siden jeg startet å stå på ski, har drømmen min vært å vinne i X-Games. Det er det største jeg har opplevd. At det også skjedde i Norge, er helt uvirkelig, sier 22-åringen, fra Ål i Hallingdal, til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer