Øystein Bråten

Øystein Bråten (22) drar til OL for å vinne

Øystein Bråten (22) er en av Norges aller fremste medaljekandidater i Pyeongchang. Selv stiller han alltid i konkurranser med ambisjon om å vinne.

GULLKANDIDAT: Etter to X-Games-gull på rappen, er Øystein Bråten en soleklar gullkandidat i Pyeongchang. Foto: NTB scanpix
GULLKANDIDAT: Etter to X-Games-gull på rappen, er Øystein Bråten en soleklar gullkandidat i Pyeongchang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før vinteren 2017 var Øystein Bråten et relativt uskrevet blad for mange.

Så kom han og ble vinterens store freeskier med to X-Games-gull - ett i Aspen, og ett på hjemmebane i Hafjell. Det har ingen gjort før ham. Plutselig er han en selvskreven medaljekandidat i OL i Pyeongchang.

- Det var veldig, veldig moro. Siden jeg startet å stå på ski, har drømmen min vært å vinne i X-Games. Det er det største jeg har opplevd. At det også skjedde i Norge, er helt uvirkelig, sier 22-åringen, fra Ål i Hallingdal, til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer