INNLAGT: Øystein Pettersen er innlagt på Ahus. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet / Privat
INNLAGT: Øystein Pettersen er innlagt på Ahus. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet / Privat Vis mer

Øystein Pettersen innlagt på sykehus

- Øystein er i gode hender.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Langrennsløper Øystein Pettersen ble lagt inn på sykehus i går kveld.

Det var langløperen som selv meldte dette på sin Instagram-profil i natt.

- Avslutter uka med overnatting på ahus, med lav puls og med en kropp som binder væske. Hva som er galt vet vi ikke enda, men siden fredag har kroppen vært i ubalanse. Ligger an til en rolig start på kommende uke. #ikkeoptimalt #stakelæll, skriver 32-åringen om innleggelsen.

- Laget støtter Øystein Laget hans, Team United Bakeries, sier at fokuset nå er å få de riktige svarene.

- Øystein har sitt fulle fokus nå på å gjennomgå de testene som er nødvendige for å få de riktige svarene. Øystein er i gode hender og håper på en snarlig løsning. Resten av laget støtter Øystein og hans familie, skriver manager i laget, Henrik Kvissel i en sms til Dagbladet.

Kroppen binder vann Hovedpersonen selv er trygg på at han snart er på beina igjen.

- Vet ikke helt hva som skjer, annet enn at kroppen binder vann. Jeg er i de beste hender og er trygg på at jeg snart er på beina igjen, skriver Pettersen i en sms fra sykesenga.

Iløpet av helga la «Pølsa» ut bilder med bildetekster som hintet til at kroppen hans var sliten - og at han ikke orket å trene.

- Kroppen sier at den er sliten, så da sover babyen litt. Idag gjør jeg det samme, selv om det er midt på dagen en strålende høstlørdag, skrev Pettersen lørdag - vedlagt et bilde av han og sønnen - som kom til verden i sommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer