Øystein «Pølsa» Pettersen innlagt på sykehus

- Legene leter i blinde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Øystein «Pølsa» Pettersen er lagt inn på sykehus. Manager for Team United Bakeries, Henrik K. Kvissel, opplyser til Dagbladet at det trolig er den samme mystiske grunnen som i fjor høst, da Pettersen ble lagt inn på A-hus med lav puls og med en kropp som bandt væske.

Det var Pettersen selv som delte nyheten i dag på Instagram, med et bilde fra sykehussenga med teksten «Vasaloppet 2017! I'm coming at ya!».

- Legene vet ikke helt hva det er, og de leter litt i blinde. Det er det samme som i høst, at Øystein rett og slett ikke får tisse, og mister da altså ikke væsken i kroppen igjen. Forrige gang gikk han opp ti liter væske/kilo, jeg vet ikke helt hvor mye det er denne gangen, sier Kvissel.

Lav puls Tidligere har man trodd det har vært rabdiomyolose som har vært årsaken, en akutt ødeleggelse og celledød av tverrstripet muskulatur.

- Øystein føler seg frisk, men kroppen er ikke det. Nå er han til observasjon på A-hus, hvor han skal ta masse prøver. Forrige gang fant de egentlig ikke ut annet enn at kroppen var utslitt. Øystein har trent knallhardt, og til slutt svarer kroppen med at den ikke fungerer optimalt, sier manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer