På celle i natt

De voldtektsanklagede Leicester-stjernene møter dommeren igjen i dag.

Pågrepet i går: Anklages for voldtekt

(Dagbladet.no): Seks Premier League-spillere overnattet i fengselet etter påstandene om sexovergrep i La Manga. Matt Elliott, Keith Gillespie, Lillian Nalis, Paul Dickov, Frank Sinclair og James Scowcroft skal i retten på ny i dag.

Da får de vite om de deler skjebne med lagkameratene Steffen Freund, Nikos Dabizas og Tommy Coyne, som alle ble løslatt i Cartagena i går.

Fire av de seks Leicester-spillerne er anklaget for seksuelle overgrep mot tre tyske jenter, og alle seks er siktet for innbrudd på hotellrommet deres.

Leicester melder at de ni spillerne avviser alle anklager mot dem.

- Vi har snakket med våre spillere, og de ønsker å klargjøre at de på det meste bestemte motstrider alle anklager og påstander som har kommet fram, skriver klubben i en pressemelding.

En engelske familie som bodde på naborommet til de tre tyske jentene sier til avisa The Sun i dag at de hørte masse støy og bråk kl. 03.30 natt til mandag.

- Vi hørte møbler ble kastet rundt og spillere som skrek og bannet. Jeg hørte tre jentestemmer. De virket opprørte. En av kvinnene sa «Vær så snill, stopp. Vær så snill, stopp. La meg være i fred», sier moren i familien.

Leicester spiller sin neste ligakamp mot Birmingham om åtte dager.

FENGLSET:</B> Her forsvinner en av Leicester-spillerne i retning cellen i går kveld.
SLUPPET FRI:</B> Keeper Tommy Coyne ble løslatt i går og kunen reise hjem sammen med Steffen Freund og Nikos Dabizas.