På denne stadion kan du ta med din egen sofa for å se på VM

Tidenes største VM-stue?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotball kan for mange ses på som en religion.

Og bor du sammen med noen som ikke deler den oppfatningen, hadde det da ikke vært genialt om du kunne ta med din egen sofa, sette den opp på en stadion - og deretter nyte VM sammen med tusenvis av andre som deler din oppfatning om sporten?

Hvis idéen frister, anbefales en tur til Stadion An der Alten Försterei i Berlin - for der har de gjort om hele stadion til en gigantisk stue, skriver Metro. 

Et eventbyrå kom opp med den geniale idéen om å invitere fans til å komme og se VM på hjemmearenaen til Bundesliga 2-laget FC Union Berlin.

Men istedet for å la alle sitte på harde seter, tillot de at de fotballinteresserte kunne ta med seg sin egen sofa - og nå er det 780 sofaer som er satt opp.

Se bildeserie fra påfunnet øverst i saken.

I tillegg til en storskjerm på nesten 18 meters bredde, er det også satt opp små bord med lys på. Og kortsiden rundt skjermen har blitt tapetsert med tapet i typisk «stue-stil», og med falske vinduer og bilder.

Rundt 12 000 mennesker møtte opp for å se åpningskampen mellom Brasil og Kroatia «hjemme i stua», hvorav 3000 så kampen fra sofaene. Rundt 9000 fant seg plasser på de vanlige stadiontribunene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer