På denne stadion kan du ta med din egen sofa for å se på VM

Tidenes største VM-stue?

(Dagbladet): Fotball kan for mange ses på som en religion.

Og bor du sammen med noen som ikke deler den oppfatningen, hadde det da ikke vært genialt om du kunne ta med din egen sofa, sette den opp på en stadion - og deretter nyte VM sammen med tusenvis av andre som deler din oppfatning om sporten?

Hvis idéen frister, anbefales en tur til Stadion An der Alten Försterei i Berlin - for der har de gjort om hele stadion til en gigantisk stue, skriver Metro

Et eventbyrå kom opp med den geniale idéen om å invitere fans til å komme og se VM på hjemmearenaen til Bundesliga 2-laget FC Union Berlin.

Men istedet for å la alle sitte på harde seter, tillot de at de fotballinteresserte kunne ta med seg sin egen sofa - og nå er det 780 sofaer som er satt opp.

Se bildeserie fra påfunnet øverst i saken.

I tillegg til en storskjerm på nesten 18 meters bredde, er det også satt opp små bord med lys på. Og kortsiden rundt skjermen har blitt tapetsert med tapet i typisk «stue-stil», og med falske vinduer og bilder.

Rundt 12 000 mennesker møtte opp for å se åpningskampen mellom Brasil og Kroatia «hjemme i stua», hvorav 3000 så kampen fra sofaene. Rundt 9000 fant seg plasser på de vanlige stadiontribunene.