På det fjerde forsøket løsnet det endelig for Djokovic i French Open

Slo Andy Murray i finalen.

ENDELIG: Novak Djokovic trengte fire forsøk på å vinne Roland Garros French Open. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ
ENDELIG: Novak Djokovic trengte fire forsøk på å vinne Roland Garros French Open. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Novak Djokovic har forsøk tre ganger, men først i fjerde forsøk vant serberen finalen i Roland-Garros-turneringen. Andy Murray ble slått i fire sett.

Djokovic vant 3-6, 6-1, 6-2 og 6-4. Det var verdensenerens 12. Grand Slam-tittel, og nå er han det åttende medlem i den eksklusive klubben av spillere med seier i alle de fire store turneringene, Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon og US Open.

Andy Murray var den første briten i en Roland-Garros-finale siden 1937, men det skulle vise seg at motstanden denne gangen ble litt vel tøff.

Det var imidlertid Murray som var friskest fra start og satte tidlig press på verdenseneren. I kjent stil klarte skotten å bryte Djokovics serve til 3-1. Spillerne holdt sine server ut settet, og Murray tok settet med 6-3.

Slo tilbake Så hadde tydeligvis Djokovics fått varmet opp. Han klarte å bryte Murrays serve i første forsøk i 2. sett. Serberen hadde også muligheten til å bryte til 4-0-ledelse, men briten avverget det første angrepet.

Da den neste muligheten bød seg for Djokovic, klarte derimot ikke Murray å hindre bruddet. Serberen servet hjem settet til 6-1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer