På dette laget havner Ronaldo på benken

Her er Dagbladets drømmelag fra gruppespillet i EM.

DRØMMELAGET: Dagbladets sportsredaksjon har plukket ut følgende spillere på et foreløpig drømmelag fra EM i 4-3-3-formasjon: Gianluigi Buffon (Italia) - Mathieu Debuchy (Frankrike), Daniele De Rossi (Italia), Mats Hummels (Tyskland), Philipp Lahm (Tyskland) - Luka Modric (Kroatia), Andrea Pirlo (Italia), Steven Gerrard (England) - Mario Gomez (Tyskland), Zlatan Ibrahimovic (Sverige), Andres Iniesta (Spania).Alle foto: NTB scanpix
DRØMMELAGET: Dagbladets sportsredaksjon har plukket ut følgende spillere på et foreløpig drømmelag fra EM i 4-3-3-formasjon: Gianluigi Buffon (Italia) - Mathieu Debuchy (Frankrike), Daniele De Rossi (Italia), Mats Hummels (Tyskland), Philipp Lahm (Tyskland) - Luka Modric (Kroatia), Andrea Pirlo (Italia), Steven Gerrard (England) - Mario Gomez (Tyskland), Zlatan Ibrahimovic (Sverige), Andres Iniesta (Spania).Alle foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gruppespillet i EM er ved veis ende, og etter 12 dager tettpakket med høykvalitetsfotball, er det på den første hviledagen en mulighet til å trekke noen oppsummerende linjer.

Mesterskapet i Polen og Ukraina har så langt vært det utstillingsvinduet for den positive angrepsfotballen det europeiske publikummet hadde håpet. 24 kamper har resultert i 60 mål og mange gnistrende prestasjoner.

Det er i så måte både en takknemlig, men samtidig utakknemlig oppgave å plukke ut elleve spillere som har satt dypest spor etter seg så langt. Vi har likevel gjort et forsøk og legger hodet på blokka.

Så her, i en 4-3-3-formasjon, er Dagbladets drømmelag så langt i mesterskapet:

Keeper: Gianluigi Buffon (Italia) Årtusenets sannsynligvis beste keeper holder fortsatt skyhøyt nivå, og har hatt en plettfri turnering så langt, tross at han ble trukket inn i den pågående kampfiksingsskandalen like før sluttspillet. Bare måten han leste Fernando Torres på da den spanske innbytteren var aleine igjennom med keeper var en nytelse. De færreste keepere ville ha agert som en utespiller i en tilsvarende situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer