- På grensen til depresjon

Rosenborgs spillere og trenere innrømmer at nederlagene mot Tromsø og Aalesund er tunge å svelge og tar selvkritikk.

SKUFFET: Mike Jensen, her etter tapet mot Molde tidligere i sesongenMolde 20190428.
Eliteserien fotball 2019: Molde - Rosenborg (3-0). Rosenborgs Mike Jensen intervjues etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKUFFET: Mike Jensen, her etter tapet mot Molde tidligere i sesongenMolde 20190428. Eliteserien fotball 2019: Molde - Rosenborg (3-0). Rosenborgs Mike Jensen intervjues etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre strake seire i serien virket RBK-skuta å være på riktig kurs igjen etter en kronglete start. Så ble det 0-1-tap mot Tromsø på Alfheim i helgen, før Rosenborg forsvant ut av cupen onsdag kveld etter å ha tapt mot Aalesund på straffesparkkonkurranse.

Det sto 1–1 etter full tid, men fra straffemerket scoret AaFK på fem av fem forsøk. Alexander Søderlund ble Rosenborgs syndebukk da hans svake straffespark ble reddet av Andreas Lie.

Nå blir det nye runder med kritiske spørsmål til RBK-trener Horneland, som ble ansatt før sesongen. Klubben er på 9.-plass i Eliteserien og har nå heller ikke mulighet til å forsvare cuptittelen.

Selvkritisk

- Prosjektet står ikke godt. Vi har røket ut av cupen og er 13 poeng bak i serien, sier en selvkritisk Horneland til Adresseavisen.

Han er likevel tydelig på at trønderne har vist framgang den siste tiden. At det butter imot gjør ikke noe med gnisten til Horneland, men han er forberedt på mer oppstyr etter nye skuffende resultater.

- Dette knekker ikke meg, det gjør ikke det. Men jeg er veldig ansvarsbevisst, jeg har stort ansvar for produktet vårt. Det er ikke godt nok for tiden, sier han til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer