Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

På grunn av utseendet var det ingen som tok henne på alvor. Her leverer hun sylfrekt triks

Instagram-fenomenet Paige Spiranac.

GOLFER: Paige Spiranac la ut dette klippet på sin Instagramkonto. Klippet har nå blitt vist over 350 000 ganger. Video: Paige Spiranac / Instagram. Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paige Spiranac er kanskje ikke verdens beste kvinnelige golfer, men når det kommer til oppmerksomhet i sosiale medier er det ingen som kan måle seg med 23-åringen.

Kjent for å utføre såkalte «trickshots» for sine over 800 000 følgere på Instagram, la hun onsdag ut ett av de mer imponerende så langt.

I sitt eget hjem slår Spiranac en ball via veggen og opp i en kopp som står på benken. Ut fra reaksjonen virker hun vel så overrasket som noen andre over at det gikk som planlagt.

Hvor mange forsøkt hun brukte, skal riktignok forbli usagt.

Det er likevel ikke all oppmerksomhet rundt amerikaneren som har vært like positiv. I forkant av hennes første store turnering i fjor, fikk hun nemlig sitt pass påskrevet av en rekke kritikere.

De tok henne ikke på alvor, og mente hun hadde fått en plass i turneringa ene og alene basert på utseendet sitt.

- Jeg skjønner hvor kritikken kommer fra. Jeg har spilt golf og levert gode resultater, men når du sammenlikner spillet mitt med de beste spillerne i verden, så er jeg ikke i samme liga, sa Spiranac ifølge engelske The Telegraph.

Hun valgte derimot å ikke fokusere på de som kritiserer henne.

- Men jeg skulle ønske de kunne se at jeg jobber så hardt jeg kan. Kanskje jeg klarer det, kanskje jeg ikke klarer det. Men jeg forsøker bare å fokusere på hva jeg må gjøre, og jeg må komme til neste nivå og ikke fokusere på hva de sier, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!