På helsa løs

BERGEN (Dagbladet): Brann- Tromsø 3- 1. Kjempen Per Ove «Peddien» Ludvigsen (32) kom inn og avgjorde kampen for Brann. - Jeg holder i en halvtime, men det er helt på grensa av hva jeg tåler. Etter denne seieren må det være lov å være optimister, også for beskjedne bergensere, sier han.

Per Ove Ludvigsen erstattet Raymond Kvisvik da det gjensto en god halvtime av kampen. Rett etterpå kom borti høyrefoten til Marko Tuomela og kastet seg mesterlig ned. Dommer Kjell Alseth blåste for straffe, som Kjetil Løvvik kunne ekspederte i mål.

To scoringer

- Det er klart at jeg så Tromsø-spilleren kom med beinet, men det var en taklingssituasjon. Hvis TV-bildene viser at det ikke var straffe, så skal jeg ikke protestere, sier Ludvigsen til Dagbladet.

Ti minutter seinere sendte Cato Guntveit en ball til Kjetil Løvvik. Derfra gikk den videre til Per Ove Ludvigsen, som fikk stå aleine tre meter foran målstreken. Det måtte bli mål.

Store smerter

- Denne scoringen kunne tanta mi ha laga. Jeg er fornøyd med at jeg kan bidra til at vi får tre poeng, men det var hele laget som gjorde en god kamp. Jeg er ingen redningsmann.

- Etter hver kamp har jeg større smerter i det høyre kneet mitt. Det er ikke rare greiene jeg har å stille med, sier Per Ove Ludvigsen.

# JUBELGUTT: Per Ove Ludvigsen kom innpå, ordnet straffespark, og scoret en gang sjøl. Han hektet venstrefoten i Marko Tuomela og fikk straffe. - Men det er ikke rare greiene jeg har å stille med, sier «Peddien».

<B>JUBELGUTT: Per Ove Ludnigsen ordnet straffespark og scoret.