Ishockey-rivaler fikk barn sammen

På hockey-isen var de bitre rivaler. Privat har de fått sitt første barn sammen

Caroline Ouellette (38) og Julie Chu (35) har vært kapteiner for henholdsvis Canada og USAs hockeylandslag. Nå har de blitt foreldre.

FORELDRE: Julie Chu og Caroline Ouellette ble foreldre tidligere i november. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Julie Chu og Caroline Ouellette ble foreldre tidligere i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var i starten av november at de to ishockey-kapteinene kunne ønske sitt første barn velkommen til verden.

For paradokset er at mens de to er bitre rivaler på ishockeybanen - som kapteiner for Canada og USA, ishockeyens mest prestisjetunge rivalisering - er de et lykkelig par utenfor.

Som nettopp har fått sitt første barn sammen. Det annonserte Ouellette på sosiale medier tidligere denne uka:

- Jeg føler meg velsignet for å ha vært med på dette utrolige eventyret med min store kjærlighet og bestevenn Julie. Jeg visste ikke at det var mulig å elske noe så høyt før jeg møtte denne lille krabaten, skriver Ouellette på Instagram.

Rivaler

Paret spiller nå sammen i Les Canadiennes de Montréal i Canada. De to kjempet mot hverandre om OL-gull i 2002, da de også bar samme nummer på ryggen, nummer 13.

Og sånn ishockeymessig, så er det Chu som har overtaket. Canadas kvinnelandslag i ishockey vant gull i 2002, 2006, 2010 og 2014. USA har tre sølv og ett gull fra 1998 - da tok Canda sølv.

- Vi er allerede velsignet med så mange flotte ting i livet vårt: Fantastiske venner og familie, kjærlighet, å spille for landslaget, og gjør ting vi bryr oss om hver dag. Vi kunne ikke ha vært lykkeligere, helt til vi ble velsignet med denne gaven, skriver Chu på Instagram.

Hylles

På sosiale medier har saken fått stor oppmerksomhet, skriver kanadiske Huffington Post. Og de fleste påpeker nettopp det paradokset at det knapt er mulig å finne større rivalisering enn mellom USA og Canada på hockey-isen.

- Den tidligere lagkapteinen for Canada fikk akkurat barn sammen med kapteinen til USA. Hvordan forventer en at en skal synes dette er greit? skriver en hockey-fan på Twitter.

Forholdet hylles også:

- Herrehockey: Prøver fortsatt å finne ut om det er greit å være homofil. Kvinnehockey: Tidligere lagkapteiner for Canada og USA starter en familie sammen, skriver en bruker.

Andre mener de to har satt en stopper for den intense rivaliseringen mellom landene for alltid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer