På hodet for Beckham

CHARLEROI (Dagbladet): - David er ikke plaget av hetsen og kommer på nytt til å vise verden hvilken vidunderlig spiller han er, sier Kevin Keegan foran møtet med Tyskland i kveld.

David Beckham lekte seg med å legge ballen død på hodet under det meste av Englands første trening i Charleroi i går. Han så ut til å være i kjempehumør.

England har ikke vunnet et mesterskap siden den berømte VM-finalen i 1966 og vil trolig bli slått ut av EM med et nytt tap etter nederlaget mot Portugal.

Presset

Beckham har fått mye støtte etter at han viste fingeren til fansen som var så skuffet og forbannet etter nederlaget mot Portugal at de ropte «kona di er ei hore, og vi håper sønnen din dør av kreft».

- Jeg har snakket med David om dette, og han virker helt uberørt, sier Kevin Keegan.

Kaos

I går kveld var det fullkomment kaos i Charleroi. Medier fra hele verden har strømmet til for å følge det historiske slaget.

- Det kommer til å bli en flott atmosfære, sier Keegan som også hadde et par nyheter om Michael Owen og Tony Adams:

- Jeg har snakket med Michael og sagt at han ikke kan spille slik han gjorde mot Portugal da han ble byttet ut ved pause.

- Han er en intelligent spiller, men hører ikke alltid på treneren. Men er profesjonell. Tony Adams føler seg mye bedre og er også klar.

  • Det tyske laget hadde hemmelig trening og var pålagt munnkurv. Bare den utskjelte treneren Erich Ribbeck lot seg intervjue, mens spillerne tuslet inn i bussen med alvorstunge ansikter.
BALLFØLELSE: David Beckham er i strålende humør tross supporterhetsen.